Η ώρα της στέψης ….έφτασε!!!

Close
Η ώρα της στέψης ….έφτασε!!!

Διεξάγονται σήμερα οι Τελικοί των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.), οι οποίοι αθλοθετούνται από την επίσημο χορηγό του Ερασιτεχνικού, την  φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ. 

Αξιοσημείωτος αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον η …σύγκρουση Δημαρχείων στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν οι πιο κάτω τελικοί.


•    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Τετάρτη 11/12/2019   Κοινοτικό Γήπεδο Καλαβασού           Ώρα 6.45 μ.μ.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ  -  ΔΗΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρές ομάδες στο χώρο του Ερασιτεχνικού οι οποίες 
προεξοφλούν από τώρα, ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα, και ευελπιστούν η κάθε μια για δικό της λογαριασμό ότι θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της Κ.Ο.Ε.Π.

Για να φθάσει στον μεγάλο Τελικό η ομάδα των ΔΗΜΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ απέκλεισε  την Πρωταθλήτρια Λευκωσίας HOPΕ FOR CHILDREN στην ημίωρη παράταση με σκορ 5-4.


•    ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Τετάρτη 11/12/2019         Κοινοτικό Γήπεδο Μαρωνίου           Ώρα 5.30 μ.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ –  F.C. ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Στο μεγάλο τελικό για το Κύπελλο Κυπελλούχων η Κυπελλούχος Λάρνακας F.C. ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ η οποία απέκλεισε την Κυπελλούχο της Λευκωσίας ομάδα των ΦΙΛΩΝ ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ με σκορ 6-3, θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Λεμεσού ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου εύχεται σε όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες κάθε επιτυχία, καθώς επίσης ευχαριστεί δημόσια την Φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ η οποία είναι και η επίσημος χορηγός του Ερασιτεχνικού, τον ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ αλλά ειδικότερα τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την σταθερή οικονομική στήριξη του.

* Στη φωτογραφία (πάνω) η ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και (κάτω) η ομάδα των ΔΗΜΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ οι οποίες θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες την "κούπα" στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΚΟΕΠ.