"Υπάρχει μεγάλη ανισότητα/Διακρίσεις με σκοπιμότητα/Θα παραδώσω εκλογικό βιβλιάριο"

Close
"Υπάρχει μεγάλη ανισότητα/Διακρίσεις με σκοπιμότητα/Θα παραδώσω εκλογικό βιβλιάριο"

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Γερολάκκου, Χριστόφορος Μισιελλής μίλησε στην ιστοσελίδα μας μετά την απόφαση του Υπουργείου για επανέναρξη του πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας.

Ξέσπασμα με αναφορές οι οποίες θα συζητηθούν...

Διαβάστε αναλυτικά:

"Με την επανέναρξη κάποιοι είμαστε χαρούμενοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι γιατί είμαστε στο ταξίδι προς το άγνωστο.  Ξεκίνησε το πρωτάθλημα, μας έκλεισαν, μετά ξανά ξεκίνησε, μετά μας ξανά έκλεισαν.  Άνοιξαν την δεύτερη κατηγορία ενώ εμάς όχι χωρίς λόγο, μας άφησαν στο έλεος του θεού. Πάμε με μια βάρκα στο άγνωστο.  Είμαστε μέσω μιας πανδημίας όπως την ονομάζουν οι ειδικοί, αυτό το σεβόμαστε σαν αθλητές και παίκτες αλλά γίνεται μια μεγάλη διάκριση, υπάρχει μεγάλη ανισότητα στη συμπεριφορά του Υπουργείου.  Δυσκολέψαν τις μικρές ομάδες που τα έσοδα τους είναι λιγότερα, πολεμήθηκαν χωρίς λόγο.

Εκτός από τους επαγγελματίες είναι άσχημο και για τα παιδιά που τους στέρησαν να πηγαίνουν στις ακαδημίες τους να αθλούνται και να ξεχνιούνται, και τα μωρά έχουν προβλήματα όχι μόνοι οι μεγάλοι. Στο σχολείο είναι οκ να πάνε αλλά να αθληθούν στο γήπεδο δεν γίνεται.

Σκοπός μου δεν είναι να... πυροβολήσω την κυβέρνηση αλλά να θίξω το θέμα με τη διάκριση που έγινε με σκοπιμότητα.

Δεν τηρούμε το πρωτόκολλο στην Γ' κατηγορία; Προκαλώ το Υπουργείο να έρθει να δει πως συμπεριφερόμαστε. Να δουν πόσα κρούσματα είχε συνολικά στις μικρές κατηγορίες τα οποία ήταν λιγότερα από της πρώτης κατηγορίας. Παίζονται καθαρά συμφέροντα...

Είμαστε χαρούμενοι αλλά και διστακτικοί γιατί μπορεί να έρθουν μια μέρα να μας πουν "κλείνουμε".

Εγώ προσωπικά θα παραδώσω εκλογικό βιβλιάριο μέχρι να βρεθεί κάποιος της τάξεως μου, δηλαδή από τον ΠΑ.Σ.Π. να μπει στη βουλή ώστε να έχω φωνή.

Ακόμη κάτι που μας δυσκολεύει είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνονται συχνά αγώνες μεσοβδόμαδα και αυτό θα μας δυσκολεύει στη δουλειά μας, θα χάσουν λεφτά οι παίκτες, οι ομάδες θα στερηθούν παίκτες που δεν θα μπορέσουν να φύγουν από τη δουλειά τους. Επίσης έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ίσως μας αναγκάσουν να παίξουμε και σε υψηλές θερμοκρασίες..."

Για την ομάδα:

"Είχαμε ανοδική πορεία, ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα με πέντε σερί νίκες. Νικήσαμε την πρωτοπόρο ΑΛΣ Ομόνοια η οποία δέχθηκε ήττα μετά από ενάμιση χρόνο. Νικήσαμε τα Λύμπια, την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ που ξεκίνησε με στόχο την άνοδο. Κάναμε τις δύο αυτές διαδοχικές νίκες και ξαφνικά μας... έκοψαν τα φτερά μας. Είμαστε δύο βαθμούς από την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο.  

Εμείς δεν έχουμε οπαδούς αλλά οικογένειες που τους στέρησαν αυτό το πράγμα.

Εύχομαι στη συνέχεια να μην υπάρχουν τραυματισμοί, να μην υπάρξει άλλη διακοπή ώστε να μην επηρεαστεί ξανά το μπάτζετ του κάθε ποδοσφαιριστή που είναι μια μικρή βοήθεια. Ας ελπίσουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα."