Πρώτη νίκη για Κέδρο

Πρώτη νίκη για Κέδρο

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ για τον Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας επί της Γεροσκήπου FC.

Δείτε την ανάρτηση των νικητών:

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Την πρώτη της νίκη με 1-0 και συνάμα τους πρώτους τρεις βαθμούς συγκομιδής κατέγραψε η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο 1/10, στην προσωρινή μας έδρα στον Κοτσιάτη απέναντι στην Γεροσκήπου FC. 

Το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του ντέρμπυ και αυτό μπορούσε να το διακρίνει κάποιος και από το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχτηκε κατά διαστήματα και από τις δύο  ομάδες πάντα μέσα σε ένα αθλητοπρεπέστατο περιβάλλον και από τις δύο ομάδες. Μετρημένες οι φάσεις και στις δύο εστίες αφού οι άμυνες έκαναν εξαιρετική δουλειά, ωστόσο ο Κέδρος ευτύχησε στο 84’ του αγώνα να σκοράρει με τον αρχηγό του τον Αρμάντο Κατσιολούδη μετά από παλληκαρίσια κεφαλιά – ασσίστ του Στέφανου Λιβέρα.

Πειθαρχημένη η ομάδα μας κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Σάββα, με υπομονή και επιμονή έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντα απέναντι σε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο  

Πολύ καλή η ομάδα της Γεροσκήπου στην οποία φαίνεται να κάνει μια εξαιρετική δουλειά ο Δημήτρης Ιωάννου, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως offside. Ευχόμαστε στη Γεροσκήπου FC καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Επόμενο παιχνίδι για την ομαδα μας το ερχόμενο Σάββατο, 8/10/2022, εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα  Τρούλλοι FC στους Τρούλλους.

ξξη