"Να μην ξανά ζήσω αυτό το μαρτύριο... να έχω γεμάτες χρονιές και όμορφες αναμνήσεις στην ποδοσφαιρική μου καριέρα"

"Να μην ξανά ζήσω αυτό το μαρτύριο... να έχω γεμάτες χρονιές και όμορφες αναμνήσεις στην ποδοσφαιρική μου καριέρα"

Ο αρχηγός του Κούρη Ερήμης, Αντρέας Καρεκλάς μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ο 31χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας, στην περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν και τους τρεις βαθμούς που θέλει η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία.

Δείτε αναλυτικά:

-Αντρέα πως σου φάνηκε φέτος το πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας, πόσο ανταγωνιστικό ήταν;

"Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες.  Οι πρώτες τρεις ξεχώρισαν στη βαθμολογία οι οποίες είχαν ψηλό σχετικά budget και έτσι κατάφεραν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις."

-Είσαι ευχαριστημένος από την φετινή σου πορεία;

"Δυστυχώς φέτος δεν κατάφερα να προσφέρω αυτά που τόσα χρόνια πρόσφερα στις ομάδες που αγωνιζόμουν γιατί είχα ένα πολύ μεγάλο τραυματισμό που δεν με άφησε να δώσω πολλά."

-Δύο λόγια για τον τραυματισμό σου και πως νιώθεις που επέστρεψες:

"Αυτή είναι η πρώτη μου φορά που έμεινα τόσο μεγάλο διάστημα έξω από τα γήπεδα.  Στο άκουσμα πως θα μείνω εκτός όλα ήταν δύσκολα, αλλά στην πορεία πίστεψα πως μπορώ να βγω έξω από αυτό το λαβύρινθο, με τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης που είχα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό."

"Το σωματείο, οι συμπαίκτες και οικογένεια του Κουρή στάθηκε πραγματικά δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν στις δύσκολες στιγμές και νιώθω έντονα την στήριξη και την αγάπη τους και σε καμιά περίπτωση δεν με άφησαν μόνο ή έστω να νιώσω πως το σωματείο δεν είναι εκεί μαζί μου να με στηρίξει."

"Η επιστροφή μου με βρίσκει πολύ δυνατό και ανυπομονώ να έρθουν τα δύο τελευταία παιχνίδια για να αγωνιστώ ακόμα λίγα λεπτά αφού δεν είχα αρκετό χρόνο."

-Για τα παιχνίδια που απομένουν και τους προσωπικούς μελλοντικούς στόχους σου:

"Έμειναν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε μόνο μία νίκη έτσι ώστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.  Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε και θα μείνει ο σύλλογος στην κατηγορία γιατί το αξίζει.  Εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες, είναι αξιόλογη η προσπάθεια που κάνει και σεβαστή προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες."

"Προσωπικός μου στόχος είναι να αποφύγω οπωσδήποτε τους τραυματισμούς για να μην ξανά ζήσω αυτό το μαρτύριο και να έχω γεμάτες χρονιές και περισσότερες όμορφες αναμνήσεις στην ποδοσφαιρική μου καριέρα."

ξξη

Γρηγορία Φραντζή