Δείπνο στους παίκτες (φώτος)

Close
Δείπνο στους παίκτες (φώτος)

Ενημέρωση από το Σωματείον "Ο Κορμακίτης"...

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου η προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» στο οίκημα μας. Κατα τη διάρκεια της συνάντησης οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αφού έγιναν αρκετές νέες προσθήκες στο ρόστερ το τελευταίο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου αφού καλωσόρισε την ποδοσφαιρική ομάδα μίλησε για την νέα δύσκολη χρονιά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε λόγω της κατάστασης που εξελίσσεται εδώ και μήνες με την πανδημία του κορωνοϊού. Τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα και θα είναι δίπλα τους. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν σεβασμό στους αντιπάλους, συμπαίκτες και προπονητή και να τιμήσουν την φανέλα του κατεχόμενου χωριού μας.

Ο προπονητής της ομάδας Ηρόδοτος Ηροδότου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπό του και του υποσχέθηκε ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Ανέφερε ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά αλλά στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει στην Γ’ Κατηγορία.

Οι αρχηγοί της ομάδας Μάριος Παρπέρης και Αβράμης Βασιλέας τόνισαν ότι η ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια για τους ποδοσφαιριστές και ότι θα δουλέψουν πολύ στο γήπεδο για να εκπληρώσει το Σωματείο τους στόχους του.

Η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ξεκινήσει την Δευτέρα 20 Ιουλίου.