Διεξάγεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών, ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας μεταξύ του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ.
Αναλυτικά:
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Διεξάγεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών, ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων στον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ.
Από την μια η πλέον "έμπειρη" σε τελικούς, ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, αισιοδοξεί πώς θα καταφέρει να σηκώσει την "κούππα" και από την άλλη, η φετινή «ευχάριστη έκπληξη» του Πρωταθλήματος Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ, με το πολύ καλό έμψυχο υλικό που παρουσίασε φέτος, ομολογουμένως «διψούν» για τον Τίτλο, και κατεβαίνουν στο γήπεδο με ένα και μοναδικό στόχο …την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ της ΟΕΠ Λάρνακας.
Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει προϊστορία των δύο ομάδων σε Τελικό Κυπέλλου, απλά να αναφέρουμε πως όπως έχουν δηλώσει οι Υπεύθυνοι των δύο ομάδων, θα προσπαθήσουν πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας να επιδείξουν τον καλύτερο του εαυτό για να βγει κερδισμένο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.
Με την λήξη του μεγάλου Τελικού θα γίνουν και οι απονομές των Βαρύτιμων επάθλων τόσο στην ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ και ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2021-22, όσο και στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C.)
Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, συγχαίρει θερμά τις δύο ομάδες που έχουν φθάσει στο τελικό, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, καθώς επίσης τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, για την διαχρονική οικονομική στήριξη τους.