Το "αντίο" του κόουτς με... Kerkida

Το "αντίο" του κόουτς με... Kerkida

Ο Σάββας Θεοδώρου αποχαιρέτησε μέσω των σόσιαλ μίντια την Ολυμπιάς Λυμπιών, ανεβάζοντας εικόνα από το χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για την παραίτησή του.

"Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου από την ομάδα της Ολυμπιάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχω συνεργαστεί τους τελευταίους 14 μήνες ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου στην προπονητική ομάδα, τον πρόεδρο Τάσο Αναστασίου και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε.

Όλοι μαζί πετύχαμε στην περσινή χρονιά την άνοδο μας στην Γ’ κατηγορία (17 παιχνίδια 10 νίκες 6 ισοπαλίες 1 ήττα) και στην φετινή χρόνια η ομάδα βρίσκεται στους στόχους της στην δεύτερη θέση μετρώντας στα 11 παιχνίδια 21 βαθμούς(6 νίκες 3 ισοπαλίες 2 ήττες)

Κλείνοντας εύχομαι στην ομάδα στο τέλος της χρονιάς να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στη Β’ κατηγορία.⚽️

enter " "