Συνεργασία με Διονυσίου

Close
Συνεργασία με Διονυσίου

Προπονητής της Κ19 της Ολυμπιάς Λυμπιών ανέλαβε ο Γιάννης Διονυσίου...

Η ανακοίνωση:

Μια οικογένεια παραμένει η Λίβερπουλ και φυσικά δεν θα μπορούσε ν' αφήσει παραπονεμένους τους Φαν ΝτΗ ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιαννάκη Διονυσίου ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Κ-19.

Ο Γιαννάκης βρέθηκε ξανά στον πάγκο της ομάδας μας με ιδιαίτερη επιτυχία και σήμερα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A με εμπειρία τόσο σε ομάδες ανδρών αλλά και νέων. Στόχος μας είναι η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή μας προς το πρόσωπο του θα μας δικαιώσει με τη δουλειά που θα επιτελέσει. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Πέτρος Σταυράκη ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και μαζί θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο της ομάδα Κ-19.

Ήδη έχει γίνει και η πρώτη επαφή με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Σάββα Θεοδώρου για το πλάνο συνεργασίας και συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ-19 τόσο στις προπονήσεις αλλά και σε αγώνες της πρώτης ομάδας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το Γιαννάκη Διονυσίου στην οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 μπορούν να επικοινωνήσουν τόσο με τον προπονητή όσο και με μέλη του Δ.Σ., με μήνυμα εδώ στη σελίδα μας αλλά και στο τηλέφωνο: 99123614
#olympias #u19 #season20_21