Ομόνοια 1948: "Αφιερωμένο στον άνθρωπο που άνοιξε μια πόρτα για το σωματείο μας"

Ομόνοια 1948: "Αφιερωμένο στον άνθρωπο που άνοιξε μια πόρτα για το σωματείο μας"

Η Ομόνοια 1948 δίνει σήμερα το πρώτο της φιλικό για την νέα σεζόν. Το παιχνίδι είναι εις μνήμην του Τέως Προέδρου της Πανσόλειος Ομοσπονδίας κ. Μάριου Πολυδώρου.

Η ανάρτηση της ομάδας:

Πρώτο φιλικό για την περίοδο 2019-2020 και δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που την ώρα που βρίσκαμε παντού κλειστές πόρτες εκείνος αποφάσισε παρόλες τις πιέσεις να ανοίξει μια πορτα για το Σωματείο μας.

Σήμερα η ώρα 19:00 στην Κακοπετριά η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κοράκου σε ένα φιλικό εις μνήμη του Τέως Προέδρου της Πανσόλειος Ομοσπονδίας κ. Μάριου Πολυδώρου.

Ευχαριστούμε κύριε Μάριε. Δεν κατάφερες να δεις την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού στη Πανσόλειο Ομοσπονδία όμως είμαστε σίγουροι ότι αν μας κοιτάς από ψηλά νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου.