ΘΥΡΑ 9: "Λάβαμε επιστολή, οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν"

Close
ΘΥΡΑ 9: "Λάβαμε επιστολή, οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν"

Με ανάρτηση της η Θύρα 9 ενημερώνει πως έχει λάβει επιστολή από τον αθλητή του πετοσφαιρικού τμήματος, Αχιλλέα Πετρακίδη και περιγράφει τη κατάσταση που επικρατεί...

Αναλυτικά...

Λάβαμε πριν λίγο επιστολή από τον αθλητή του πετοσφαιρικού μας τμήματος Αχιλλέα Πετρακίδη και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η απόγνωση που οδήγησε τον αθλητή μας στο να γράψει αυτή την επιστολή και η δραματική του έκκληση για βοήθεια, αποτυπώνει την ζοφερή πραγματικότητα για τα όσα συμβαίνουν στο ιστορικό τμήμα του σωματείου μας. Η ομάδα που μας έκανε περήφανους, που σάρωνε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει με διάλυση λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και της αδιαφορίας των ιθυνόντων του σωματείου.

Οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν απόλυτα και αποδεικνύεται αυτό που λέγαμε, όταν προειδοποιούσαμε ότι το ξεπούλημα και η ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα οδηγούσε σε πλήρη μαρασμό και διάλυση τα τμήματα του σωματείου. Όλα αυτά τα χρόνια τα τμήματα του σωματείου έδιναν μάχη επιβίωσης, όμως κατάφερναν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία, διακρίσεις και τίτλους με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα πετόσφαιρας.

Όμως αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην θέληση που είχαν μια χούφτα άνθρωποι που τα στήριζαν και πάλευαν κόντρα στους καταστροφικούς χειρισμούς των διοικούντων που χωρίς να χουν κανένα όραμα και στοιχειώδη πλάνο για το σωματείο, αναπόφευκτα οδηγούσαν στην διάλυση ότι είχε απομείνει να θυμίζει το ιστορικό σωματείο του ΑΣΟΛ.

Εμείς όμως ποτέ δεν μείναμε σε μια στείρα κριτική, έτσι δεν θα ακολουθήσουμε τους υπεύθυνους γι αυτή την κατάσταση στην αδιαφορία, αλλά θα προχωρήσουμε άμεσα με αποφασιστικότητα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ομάδα, όπως πράξαμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.