ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/"Άδικη απόφαση, δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε..."

Close
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/"Άδικη απόφαση, δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε..."

Ανακοίνωση από τον Ορφέα Λευκωσίας μετά την απόφαση του Υπουργείου να μην επαναρχίσει το πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ...

"Εκφράζουμε την έντονη διαφωνία, απογοήτευση και δυσαρέσκεια μας για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για μη επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Επίλεκτη Κατηγορία (Δ’ Κατηγορία) και την απαγόρευση των προπονήσεων όπως και με το άγνωστο το ποτέ η αν ποτέ επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται κάτω από το Υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ, σε γήπεδα ελεγμένα και εγκεκριμένα από την ΚΟΠ, με διαιτητές διορισμένους από την ΚΟΠ. Πραγματικά δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτή την τόσο άδικη απόφαση. Η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ίσως το Υπουργείο Υγείας δεν είναι ενήμερο για τις συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων στην Επίλεκτη Κατηγορία. Δεν είναι υπόψιν του ότι αυτές οι συνθήκες είναι ίδιες με τις κατηγορίες Β και Γ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζουν ότι η Επίλεκτη Κατηγορία είναι η στέγη νεαρών αθλητών-ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι κάτω των 28 οι οποίοι με το κλείσιμο της Επίλεκτης τους στερείτε η ευκαιρία που ψάχνουν για να αποδείξουν ότι μπορούν ποδοσφαιρικά να προχωρήσουν στις πιο πάνω κατηγορίες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Υγείας δεν είναι ενήμερο ότι είτε με άμεση εργοδότηση προπονητές/γυμναστές/φροντιστές) είτε με αγορά υπηρεσιών από ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές αποκατάστασης η Επίλεκτη συμβάλει στην οικονομική δραστηριότητα του τόπου μας. 
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να μελετήσει ξανά το θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας, το οποίο, επαναλαμβάνουμε, δεν διαφέρει στον τρόπο διεξαγωγής του από την Β΄ και Γ' κατηγορία και να δώσει οδηγίες για επανέναρξη του.

Ως ΟΡΦΕΑΣ συνεπής σε όσα υποσχόμαστε στους ποδοσφαιριστές υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε μαζί με τα αλλά σωματεία σύντομα να ξαναμπούν γήπεδο και να απολαύσουμε ξανά μαζί ποδόσφαιρο!

Διοικητικό Συμβούλιο ΟΡΦΕΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ".

43;υυυυυ