Αγιασμός πριν την πρεμιέρα

Close
Αγιασμός πριν την πρεμιέρα

Πραγματοποιήθηκε πριν πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2020.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την ενοποίηση των ποδοσφαιρικών ομάδων των Κοινοτήτων Ορόκλινης και Τρούλλων και την δημιουργία μιας ακόμα πιο ζηλευτής ομάδας ονόματι «ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2020»  πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Ιερέα της Κοινότητας Τρούλλων, πατήρ Άγγελο.
Στον αγιασμό παρέστησαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο πρωτοστατούντος του Προέδρου του κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος ευθύς αμέσως με το τέλος της θείας τελετής,  και αφού παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, στην συνέχεια ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά .... καλές επιτυχίες στην ενοποιημένη ομάδα μας και ευόδωση των τεθέντων στόχων μας.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Προκοπίου δήλωσε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές:
«Είμαι περήφανος για αυτήν την νέα ομάδα που δημιουργήσαμε, και θέλω να πιστεύω πως και Όλοι εσείς οι ποδοσφαιριστές και Τεχνική ηγεσία, θα πρέπει να νιώθετε την ίδια περηφάνια, γιατί αποτελείται την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών, γιαυτό, ως Διοίκηση, απαιτούμε να δουλέψετε σκληρά για να μας δικαιώσετε και να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους αισιόδοξους στόχους μας.
Για να το πετύχουμε αυτό… επαναλαμβάνω, πως απαιτούμε από όλους ΣΕΒΑΣΜΟ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό λοιπόν είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας... και γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παραβεί τους κανόνες μας. Από πλευράς μας συνέχισε ο πρόεδρος θα είμαστε συνέχεια κοντά σας, και θα εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο»