Επιστροφή με... τεσσάρα

Close
Επιστροφή με... τεσσάρα

Η ομάδα Ορόκλινη-Τρούλλοι γράφει για τη νίκη 4-1 επί του Κορμακίτη.

Επανέναρξη Πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας με ...4άρα για την ομάδα μας!
Με το δεξί μπήκε... στο δικό της γήπεδο (Κοινοτικό Στάδιο Τρούλλων), μετά από την δίμηνη διακοπή λόγω κορωνοιού, η ομάδα μας ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2020, πετυχαίνοντας μια δίκαιη και σπουδαία νίκη με σκορ 4-1, απέναντι στον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ, το απόγευμα του Σαββάτου (6/3) στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας της ΚΟΠ.

Σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, σε όλο το 90λεπτο, η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πετύχει ακόμα μια πολύτιμη νίκη, να προσθέσει ακόμα 3 βαθμούς..και να σκαρφαλώσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η νέα επιτυχία της ομάδας μας επιτεύχθηκε χάρις στην συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι είχαν όρεξη και πάθος...μιας και το lockdown τους καθήλωσε σε αγωνιστική αδράνεια.

Τα τέρματα της ομάδα μας πέτυχαν κατά σειράν ο Κ. Πρή (24' ), ο Π. Χατζηανδρέα (30' ), ο Π. Σοφοκλέους (34'), και ο Α. Νικολάου (80') .

Μετά το τέλος του αγώνα, η Διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον  πρόεδρος της κ. Γεώργιο Προκοπίου, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την σημαντική νίκη της ομάδας μας, και ζήτησε να επιδείξουν το ίδιο πάθος και την ερχόμενη Τετάρτη (10/3) στον εξ αναβολής αγώνα της ομάδας μας με την ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη, και πάλιν στην έδρα μας, το ...'γουρλίτικο' Κοινοτικό Στάδιο Τρούλλων.