ΒΙΝΤΕΟ/"Στόχος το νταμπλ - Υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες"

Close
ΒΙΝΤΕΟ/"Στόχος το νταμπλ - Υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες"

Στο κεντρικό δελτίο του NewsRoom στην DIGITAL TV και στο ένθετο SportsRoom μίλησε ο αρχηγός της Πέγειας 2014, Δημήτρης Φιλίππου, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας 2014 ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Yπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της ομάδας μέχρι τώρα. Είμαστε στην πρώτη θέση του πίνακα, δεχθήκαμε μόλις πριν από μια βδομάδα ήττα στο πρωτάθλημα ενώ και στο κύπελλο είμαστε στην 8άδα καθώς ξεπεράσαμε δύο ομάδες. Στόχος μας είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

«Η ομάδα μας έχει τέλειες συνθήκες και υποδομές για να δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές, κάτι ασυνήθιστο για την κατηγορία κι αυτό είναι στα υπέρ μας για να επικεντρωνόμαστε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι».

«Δεν πρέπει να υποτιμάς καμιά ομάδα στην κατηγορία κι αυτό θα κάνουμε και στον Ψευδά. Η Ομόνοια παρότι βρίσκεται στα χαμηλά, κάνει ζημιές στην έδρα της και έτσι τους υπολογίζουμε».

«Φαβορί είναι τόσο η ομάδα μας όσο και οι ΜΕΑΠ που είναι θεωρώ ο πιο δύσκολος αντίπαλος αλλά και οι ομάδες της ΑΕΖ και του Ύψωνα. Είναι έκπληξη για μένα τα αποτελέσματα  μέχρι στιγμής για τον Διγενή Άκριτα Μόρφου που έμεινε πίσω».

Δείτε την συνέντευξη στον Άρη Κυριάκου