Η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακαςαναφέρεται στο σημερινό μεγάλο τελικών Μικτών Πόλεων της ΚΟΕΠ:
ΛΑΡΝΑΚΑ Vs ΛΕΜΕΣΟΣ
Στον Μεγάλο Τελικό ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ της ΚΟΕΠ
Το μεγάλο Τρόπαιο διεκδικούν στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ της Κ.Ο.Ε.Π., η ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και η ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.
Πληροφοριακά, στο Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων της Κ.Ο.Ε.Π., όπου έγινε ήδη θεσμός, συμμετέχουν οι Μικτές Ποδοσφαιρικές Ομάδες των 4 Τοπικών Ομοσπονδιών που υπάγονται στην Κ.Ο.Ε.Π., δηλαδή της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας, και της Πάφου.
Για να φτάσουν στο Μεγάλο Τελικό, η μεν ισχυρή φέτος ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ πιάνοντας σπουδαία απόδοση συνέτριψε την ομάδα της Λευκωσίας με σκορ 5-1.
Ο αγώνας, ο οποίος ομολογουμένως ήταν αθλητοπρεπέστατος, ικανοποίησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, και θαύμασαν δύο πολύ δυνατά συγκροτήματα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Από την άλλη, η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε της Μικτής ομάδας της Πάφου με σκορ 3-0.
Μετά το τέλος του Τελικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ο.Ε.Π. θα παραθέσει δείπνο στο εστιατόριο ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ στη Λάρνακα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες, και των 2 Ομοσπονδιών, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι απονομές των Κυπέλλων στις ομάδες και στους Διαιτητές του αγώνα.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου εύχεται και στις 2 ομάδες του Τελικού κάθε επιτυχία, καθώς επίσης ευχαριστεί δημόσια την Φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ η οποία είναι και η επίσημος χορηγός του Ερασιτεχνικού, αλλά και τον KΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την διαχρονική οικονομική στήριξη του.