Το σκηνικό της πάνω ζώνης και η συνέχεια

Close
Το σκηνικό της πάνω ζώνης και η συνέχεια

Μετά από δέκα αγωνιστικές η Πέγεια συνεχίζει να οδηγεί αήττητη την κούρσα του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Μετά το νικηφόρο 3-1 επί του ΘΟΪ Λακατάμιας έφτασε στους 26 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη της κατάταξης ΜΕΑΠ που νίκησε εκτός έδρας με 4-0 τον Εθνικό Άσσιας.

Στην 3η θέση πέρασε η ΑΕΖ που επικράτησε με 4-2 της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της.

Με 18 βαθμούς ακολουθούν ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και Διγενής Ακρίτας Μόρφου που έφεραν ισοπαλίες 1-1 εκτός έδρας με Ομόνοια Ψευδά και Εληά Λυθροδόντα αντίστοιχα.

Στην επόμενη αγωνιστική θα έχουμε τα ντέρμπι Διγενής Μόρφου - Πέγεια και ΜΕΑΠ - ΑΕΖ. Η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άσσιας.

Στην έκτη θέση ανέβηκε ο Ηρακλής Γερολάκκου που διατηρείται αήττητος στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον Χαλκάνορα και έφτασε στους δεκαεπτά βαθμούς.

Ο Ουεσλατί (Πέγεια) με 8 τέρματα οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και ακολουθεί με 6 τέρματα ο Γιάννης Ανδρέου (ΜΕΑΠ). Στα 5 τέρματα βρίσκονται Ανδρέας Πιτταράς (ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα) και Μπεν Κμαγιάλ (Πέγεια).

Σε ομαδικό επίπεδο την καλύτερη επιθετική γραμμή (20 τέρματα) διαθέτει η ΜΕΑΠ και η Πέγεια την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 2 τέρματα.

**Στιγμιότυπο από αγώνα του Ηρακλή Γερολάκκου με τον Κούρη Ερήμης.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ