Ο ποδοσφαιριστής του Σπάρτακου Κιτίου, Αντρέας Κυπριανού και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 γκολ μίλησε στην ιστοσελίδα μας.
Ο επιθετικός του Σπάρτακου σχολίασε την πορεία της ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο -2 από την κορυφή, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της ΣΤΟΚ.
"Το κλειδί για την φετινή πορεία θεωρώ είναι το σύνολο που δημιούργησε η προπονητική ομάδα μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που διψά για νίκες και διακρίσεις και φυσικά πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που συνθέτουν στην ομάδα"
"Η άνοδος στη Γ κατηγορία ήταν ο πρωταρχικός στόχος όμως η πολύ καλή μας παρουσία και οι πολλές νίκες μας έφεραν για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα στην πρώτη θέση, δυστυχώς μετά από κάποιους τραυματισμούς αλλά και τα πέντε παιχνίδια που έλειψα εγώ λόγω της κόκκινης κάρτας, μας έφεραν στη δεύτερη θέση."
"Το πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ θεωρώ είναι πολύ δυνατό, κάποιες ομάδες δεν διαφέρουν από από της καλές της Γ Κατηγορίας. Είναι αρκετά δυνατό και κλειστό πρωτάθλημα με πολύ δύσκολες έδρες."
"Εγώ στο τέλος της περασμένου περιόδου αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο αλλά ο team manager μου που είμαστε πολύ καλοί φίλοι μιλήσαμε και μου είπε πάω στην ομάδα να παίξουμε για την άνοδο, να βοηθήσω, και έτσι πήγα".
"Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και μαζί και οι συμπαίκτες μου που διψούν για διακρίσεις προσπαθούμε για το καλύτερο. Εννοείται θέλω να αναδειχτώ πρώτος σκόρερ και ταυτόχρονα πρωταθλητής."
"Απομένουν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, το ερχόμενο Σάββατο μόνος μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος γιατί το αξίζουμε."