Η ΑΤΕ-ΠΕΚ Παρεκκλησιάς "Genesis FC" ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χρίστο Χατζηκωνσταντή.
Δείτε αναλυτικά:
Η ΑΤΕ-ΠΕΚ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ «ΓΕΝΕΣΙΣ» ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρίστο Χατζηκωνσταντή, ενόψει της σεζόν 2025/26.
Ως ο νέος προπονητής της ομάδας μας φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία, πάθος και ξεκάθαρο όραμα για το ποδόσφαιρο.
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λεμεσού, Α.Ε. Πάφου και Άρη Λεμεσού, αφήνοντας το στίγμα του με την αγωνιστικότητα και την προσωπικότητά του.
Ως προπονητής, έχει να επιδείξει μια αξιοσημείωτη πορεία.
Διετέλεσε βοηθός προπονητή σε Καρμιώτισσα και Άρη Λεμεσού, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία το 2021. Ακολούθως, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Άρη, την οποία οδήγησε μέχρι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πιο πρόσφατα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΟΛ με την ΑΠΕΠ Πελενδρίου την αγωνιστική περίοδο 2024/25.
Με τον Χάτζιο στο τιμόνι, η ομάδα μας μπαίνει σε μια νέα εποχή — με ξεκάθαρη κατεύθυνση, μεγάλες φιλοδοξίες και πίστη ότι οι μεγαλύτερες μας επιτυχίες έρχονται.
Καλωσόρισες στην οικογένεια, κόουτς!