Συνάντηση Κ.Ο.Ε.Π. – Κ.Ο.Α.

Close
Συνάντηση Κ.Ο.Ε.Π. – Κ.Ο.Α.

Συνάντηση με τον ΚΟΑ είχε την περασμένη βδομάδα αντιπροσωπεία της Κ.Ο.Ε.Π. (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου), για συζήτηση των Προυπολογισμών της Ομοσπονδίας για το έτος 2020.

Aπο πλευράς της Κ.Ο.Ε.Π. παρέστησαν ο Πρόεδρο της κ. Ανδρέα Ματσάγγος, και το Επίτιμο Μέλος και πρώην Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ενώ από πλευράς ΚΟΑ το Μέλος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Στυλιανού και η λειτουργός Παναγιώτα Τάμπα.

Μετά την συζήτηση των Προυπολογισμών, ο πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Ανδρέας Ματσάγγος, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Κ.Ο.Α. κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, αλλά και τους άλλους αξιωματούχους του Οργανισμού, για την πολύπλευρη στήριξη που δίνει ο Οργανισμός προς τον θεσμό του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τόνισε πως το Ερασιτεχνικό ποδόσφαρο λόγω της οικονομικής κρίσης, περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της μακρόχρονης ιστορίας του, όμως η Κ.Ο.Ε.Π. εργάζεται σκληρά με στόχο, όχι μόνο να κρατήσει ζωντανό τον θεσμό αλλά και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτήν  την οικογένεια.

Τέλος, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. για την άριστη και αξιόλογη τους δράση, τους κάλεσε  να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά την Κ.Ο.Ε.Π. γιατι χωρίς αυτή την στήριξη, το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας θα ήταν καταδικασμένο στην ανυπαρξία.

Από δικής του πλευράς, το Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. κ. Στέλιος Στυλιανού, απέδωσε τα εύσημα στο Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε.Π. για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για το καλό και την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δήλωσε δε χαρακτηριστικά πως το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ρόλο και λόγο έχει στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε καταλήγοντας πως ο Κ.Ο.Α. θα συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά αυτή την προσπάθεια