ΤΕΤΑΡΤΗ... κληρώνει για τις τυχερές ομάδες

Close
ΤΕΤΑΡΤΗ... κληρώνει για τις τυχερές ομάδες

Ενημέρωση από την ΣΤΟΚ για την κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα τον τρόπο διεξαγωγής των όλων πρωταθλημάτων  για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Στην Επίλεκτη Κατηγορία θα συμμετέχουν 16 ομάδες. Οι 12 που παρέμειναν μετά την άνοδο στη Γ΄ Κατηγορία των τεσσάρων πρώτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020 και τέσσερις ομάδες που θα κληρωθούν ανάμεσα στις 14 ομάδες οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση για άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 6.30μμ στο Μέγαρο ΣΕΚ στη Λευκωσία στην αίθουσα <Μάρκος Δράκος>.

Οι 14 ομάδες προέρχονται από 7 Ομοσπονδίες και είναι οι ακόλουθες:

ΑΠΟΕΣΠ (Λευκωσίας) : ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς, ΑΠΟΜ Μαθιάτη.

ΕΠΕΛ (Λάρνακας) :  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου, ΟΛΥΜΠΟΣ Ξυλοφάγου.

ΕΠΟΠΛ (Λευκωσίας) : ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών,  Κέντρο Νεολαίας ΤΣΕΡΙ F.C.

ΟΠΝ ΣΕΚ (Λάρνακας) : Τρούλλοι  F.C., ΘΟΙ/ΑΕΚ Λειβαδιών.

ΠΑΑΟΚ (Λεμεσού) : ΘΟΪ Πύργου, ΛΕΝΑΣ Λεμεσού. 

ΠΟΑΣΠ (Πάφου) : ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Μουττάλλου.

ΠΟΕΛ (Λευκωσίας) : ΠΡΟΟΔΟΣ Καϊμακλίου, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λυθροδόντα.

Καλούνται οι αντιπρόσωποι όλων των ενδιαφερόμενων σωματείων να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Πριν από την έναρξη θα επεξηγηθεί η διαδικασία.  

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που αφορούν την πανδημία για αυτό πρέπει να γίνει έγκαιρα η προσέλευση των αντιπροσώπων.