1η/2η αγωνιστική Playoffs - Κερδισμένη η ΑΕΚ, "στραβοπάτησε" το ΑΠΟΕΛ

Close
1η/2η αγωνιστική Playoffs - Κερδισμένη η ΑΕΚ, "στραβοπάτησε" το ΑΠΟΕΛ

Έναρξη των e-playoffs για την Β’ φάση του παγκυπρίου πρωταθλήματος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου CEFL είχαμε το βράδυ της Δευτέρας.

ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Λάρνακας, FONBET OLB ESC, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΣΙΛ Λύσης ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε αυτόν τον γύρο, ο οποίος θα αναδείξει την ηλεκτρονική πρωταθλήτρια Κύπρου, καθώς και ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν τα 5 εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη.

Κερδισμένη της χθεσινής αγωνιστικής ημέρας η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία πέτυχε δύο σπουδαίες νίκες επί του ΑΣΙΛ Λύσης και των FONBET OLB ESC με 5-0 και 0-4 αντίστοιχα, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και έτσι, τον πλησίασε στους 4 βαθμούς.

Χαμένες της αγωνιστικής ημέρας οι ομάδες των ΑΠΟΕΛ και FONEBT OLB ESC με τους γαλαζοκίτρινους να βλέπουν την διαφορά με την ΑΕΚ να μειώνεται στους 4 βαθμούς και τους δε OLB να βγαινουν ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου και επίσης, να βλέπουν τις ελπίδες τους για κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στο VPG Champions League να μειώνονται σημαντικά.

Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου με την ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να κρατά μια απόσταση 14 πόντων από την πέμπτη θέση, ενώ η ισοπαλία μεταξύ ΑΣΙΛ Λύσης και ΑΕΛ Λεμεσού, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, δεν αφήνει κανένα δυσαρεστημένο στο τέλος της ημέρας, καθώς συνεχίζουν να παραμένουν ισόβαθμες στους 38 βαθμούς, με καμία από τις δύο να ξεφεύγει.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης και 2ης αγωνιστικής των Playoffs

1η αγωνιστική

ΑΕΛ Λεμεσού 0-4 ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ Λάρνακας 5-0 ΑΣΙΛ Λύσης
FONBET OLB ESC 2-1 ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

2η αγωνιστική

ΑΣΙΛ Λύσης 2-2 ΑΕΛ Λεμεσού
ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
FONBET OLB ESC 0-4 ΑΕΚ Λάρνακας

Συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι η Digital Tree και η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μαζί με την INSPOT.

Μεγάλος χορηγός το Foody.