"Χ" το ντέρμπι κορυφής και... τρέχει για πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ

Close
"Χ" το ντέρμπι κορυφής και... τρέχει για πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ

Με δύο αγωνιστικές συνεχίστηκαν τα e-playoffs για την Β’ φάση του παγκυπρίου πρωταθλήματος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου CEFL.

Ο ΑΠΟΕΛ στο πολύ μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας πήρε την ισοπαλία 2-2, ενώ στην συνέχεια, η νίκη απέναντι στον ΑΣΙΛ με 4-1 τον διατήρησε στο +4 από την δεύτερη θέση. Πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας έχασε ακόμα μια ευκαιρία να πλησιάσει τον ΑΠΟΕΛ, μένοντας για τρίτο παιχνίδι φέτος χωρίς νίκη απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας και βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται. Η νίκη με 1-2 στην συνέχεια απέναντι στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου την διατήρησε στην δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή. 

Οι FONBET OLB ESC γνώρισαν ακόμα μια βαθμολογική απώλεια στα playoffs, μένοντας αρχικά στο 1-1 με τον ΑΣΙΛ Λύσης, ενώ η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ με 1-2 τους αφήνουν ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Σταθερά στην τέταρτη θέση η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, παίρνοντας 1 βαθμό από την αγωνιστική ημέρα, ενώ χρυσό βαθμό πήραν ΑΕΛ και ΑΣΙΛ στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση της 5ης θέσης και του τελευταίου Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, παραμένοντας ισάβαθμες στους 39 βαθμούς και η μονομαχία μεταξύ τους συνεχίζει να καθηλώνει. 

Η συνέχεια την επόμενη Τρίτη για την 5η και 6η αγωνιστική των playoffs καθώς δεν θα έχουμε αγώνες σήμερα λόγω υποχρεωσεων της e-Εθνικής μας ομάδας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης και 4ης αγωνιστικής των Playoffs

3η αγωνιστική

ΑΕΛ Λεμεσού 0-4 ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
ΑΕΚ Λάρνακας 2-2 ΑΠΟΕΛ
ΑΣΙΛ Λύσης 1-1 FONBET OLB ESC 

4η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ 4-1 ΑΣΙΛ Λύσης
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου 1-2 ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΕΛ Λεμεσού 1-2 FONBET OLB ESC

Συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι η Digital Tree και η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μαζί με την INSPOT.

Μεγάλος χορηγός το Foody.

5665568

γηγηγηηγγη