Ώρα για τα... e-Playoffs!

Close
Ώρα για τα... e-Playoffs!

Με τις αναμετρήσεις της 1ης και 2ης αγωνιστικής των Playoffs αρχίζει απόψε η Β’ φάση του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου, CEFL.

Συνολικά έξι ομάδες ρίχνονται στην μάχη των playoffs, οι οποίες είναι ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η FONBET OLB ESC, η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, η ΑΕΛ Λεμεσού και ο ΑΣΙΛ Λύσης, με την κάθε ομάδα να έχει τους δικούς της στόχους και φιλοδοξίες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστική των Playoffs:

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 (22:00 - 1η αγωνιστική)

ΑΕΛ Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΣΙΛ Λύσης

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 (22:30 - 2η αγωνιστική)

ΑΣΙΛ Λύσης - ΑΕΛ Λεμεσού
FONBET OLB ESC - ΑΕΚ Λάρνακας

Ταυτότητα της αγωνιστικής ημέρας

ΑΠΟΕΛ

Με το δεξί θέλει να μπει στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Μάριου Αργυρίδη θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

ΑΕΚ Λάρνακας

Να κάνει ποδαρικό με ισάριθμες νίκες θέλει και η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία με ενδεχόμενο 2/2 θα αφήσει τους FONBET OLB ESC 9 βαθμούς πίσω με παιχνίδι περισσότερο, παίρνοντας και ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στο VPG Champions League. Παράλληλα, θα παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.

FONBET OLB ESC

Με την πλάτη στον τοίχο μπαίνουν οι FONBET OLB στα φετινά playoffs, καθώς βρίσκονται στο -3 από την δεύτερη ΑΕΚ και στο -9 από την κορυφή. Μονόδρομος λοιπόν η νίκη, για να μην βγει εκτός του μεγάλου της στόχου, που ήταν η έξοδος στο VPG Champions League. 

AEΛ και ΑΣΙΛ για μια θέση στην Ευρώπη

Ότι και να γίνει στους προηγούμενους αγώνες που έχουν να δώσουν στις 22:00 με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας αντίστοιχα, το μεγάλο στοίχημα για ΑΕΛ και ΑΣΙΛ είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση στις 22:30, η οποία είναι ξεκάθαρα παιχνίδι 6 βαθμών για μια θέση στην Ευρώπη. Με καμία ομάδα να μεν θέλει με τίποτα να χάσει, το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι η Digital Tree και η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μαζί με την INSPOT.

Μεγάλος χορηγός το Foody.