Το Assassin’s Creed Shadows έφτασε ήδη τους 1 εκ. παίκτες

Το Assassin’s Creed Shadows έφτασε ήδη τους 1 εκ. παίκτες

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Ubisoft στον επίσημο λογαριασμό του Assassin’s Creed στο X, χθες το βράδυ, το παιχνίδι είχε ήδη φτάσει τους 1 εκατομμύριο παίκτες. Αυτό το πρώτο σημαντικό ορόσημο ξεπεράστηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από την κυκλοφορία του τίτλου.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η ανακοίνωση δεν μιλάει για 1 εκατομμύριο πωλήσεις αλλά για παίκτες, λαμβάνοντας υπόψιν πιθανότατα και αυτούς που το κατέβασαν μέσα από το Ubisoft +, την συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας. Ο τίτλος έφτασε επίσης χθες τους 41.412 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam χθες, ένα συμπαθητικό νούμερο αν αναλογιστούμε πως το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού της σειράς βρίσκεται στις κονσόλες.

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Ubisoft που κυκλοφορεί από την πρώτη μέρα στο Steam, μετά από 6 χρόνια. Είναι δεδομένο ότι τα νούμερα αυτά θα μεγαλώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και μένει να δούμε πού θα κορυφωθούν.

Οπότε, το παιχνίδι φαίνεται να έχει κάνει ένα καλό εμπορικό ξεκίνημα και αναμένουμε για το αν θα καταφέρει να έχει ανάλογη συνέχεια. 

unboxholics.com