Από 17 στα 33/Στήριξη και... θα δούμε στην πορεία

Από 17 στα 33/Στήριξη και... θα δούμε στην πορεία

Είναι ξεκάθαρο πως σήμερα, στην διοργάνωση του Nations League, τα αποτελέσματα δεν είναι ο πρώτος στόχος της Εθνικής μας ομάδας. Και δεν πρέπει να είναι αφού πρέπει πρώτα να γίνουν ορισμένα πράγματα, για να μπορείς έπειτα να... απαιτήσεις αποτελέσματα.

Έγινε restart από τον Βάλεμ, με την Κύπρο να μπαίνει στην επόμενη μέρα. Αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από τις προηγούμενες, θα το δούμε στην πορεία. Είναι ένας συγκεκριμένος "δρόμος", όμως, και χρειάζεται πολλή δουλειά, σε πολλούς τομείς.

Με το Μαυροβούνιο ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 24.3 χρόνια. Ο νεαρότερος που έπαιξε (Λοΐζου) στα 17, ο μεγαλύτερος (Αβραάμ) στα 33. Μόλις δυο παίκτες άνω των 30 (Χριστοφή, Αβραάμ) και οι υπόλοιποι από 27 και κάτω. Οι περισσότεροι από όσους έπαιξαν (ή έμειναν στον πάγκο) έχουν ακόμα μια δεκαετία μπροστά τους στην Εθνική. Κάποιοι ακόμα παραπάνω.

Αν είναι να αρχίσουμε σήμερα να χτίζουμε και αύριο να έχουμε αποτελέσματα, γιατί όχι; Εξάλλου οι συνταγές που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, δεν έφεραν κάποια μεγάλη επιτυχία.

Ας στηρίξουμε τους μικρούς (και τους λίγο μεγαλύτερους) και τον Ομοσπονδιακό και θα τους κρίνουμε όταν έρθει η ώρα. Όχι μετά την πρώτη, την δεύτερη ή την τρίτη ήττα.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Χαράλαμπος Κυριακίδης - 21
Μηνάς Αντωνίου - 26
Χρίστος Γουίλερ - 23
Ανδρέας Καρώ - 23
Κωνσταντίνος Λαΐφης - 27
Γιάννης Κούσουλος - 24
Γρηγόρης Κάστανος - 22
Μαρίνος Τζιωνής - 19
Δημήτρης Χριστοφή - 31
Ιωάννης Πίττας - 24
Μάριος Ηλία - 24

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ανδρέας Αβραάμ - 33
Λοΐζος Λοΐζου - 17
Πιέρος Σωτηρίου - 27

hdhr

γδσ