"Δεν κλείνω την πόρτα στο ενδεχόμενο επιστροφής" (Ν.Μυτίδης 'Στην Κερκίδα')

Close
"Δεν κλείνω την πόρτα στο ενδεχόμενο επιστροφής" (Ν.Μυτίδης 'Στην Κερκίδα')

Ο Νέστορας Μυτίδης ήταν καλεσμένος στην DIGITAL TV και στην εκπομπή "Στην Κερκίδα", το πρωί της Πέμπτης. Ο διεθνής στράικερ που σκόραρε 10 γκολ με τον Λεβαδειακό κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Superleague 2, σχολίασε την φετινή σεζόν, το μέλλον του, την Εθνική και όχι μόνο.

Όσα είπε στη συζήτηση με τον Πάνο Λάρκο:

"Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε πολλούς αγώνες σε σύντομη χρονική περίοδο. Καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε".

"Ήταν μια διαδικασία 33-34 αγώνων όπου κερδίσαμε το δικαίωμα να παλέψουμε για την άνοδο μαζί με την Βέροια που είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε και τις δυο φορές και τα καταφέραμε".

"Για μένα προσωπικά ήταν μια καλή χρονιά, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται τέλος του μηνός. Δεν έχω σκεφτεί πολλά πράγματα, δεν έχω συζητήσει καθόλου. Τώρα θα αρχίσω να σκέφτομαι την επόμενη μέρα".

Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

"Δεν έχω μιλήσει με κανένα ακόμα στον Λεβαδειακό, το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται και θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση".

"Μου αρέσει να δοκιμάζω και να βλέπω νέα πράγματα. Μου αρέσει στην Ελλάδα, είμαι 2.5 χρόνια εδώ. Θα περιμένω να δω τι θα προκύψει, τι ευκαιρίες και τι προκλήσεις. Η Κύπρος είναι το σπίτι μου, δεν κλείνω ποτέ την πόρτα στο ενδεχόμενο επιστροφής αλλά μου αρέσει που παίζω σε άλλα πρωταθλήματα. Τώρα αν θα είναι στην Ελλάδα ή κάπου αλλού, δεν το γνωρίζω".

"Εγώ θέλω πάντα να παίζω στο πιο ψηλό επίπεδο όμως καμιά φορά τα πράγματα έρχονται αλλιώς".

"Η τελευταία μου χρονιά στην Κύπρο (σ.σ ΑΕΛ 2018/2019) δεν ήταν ωραία, είχα και κάποια θέματα εκεί. Εγώ ήθελα να πάω να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό έκανα, δεν σκέφτομαι ούτε για απαντήσεις, ούτε για αποδείξεις".

"Η Εθνική είναι η ομάδα όλων μας. Δεν μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι και πολύ γιατί δεν εξαρτάται από εμένα. Ασχολούμαι με πράγματα που μπορώ να επηρεάζω και να χειρίζομαι. Αν έρθει κλήση δεν ξέρω, τι να σας πω. Παρακολουθώ την Εθνική όσο μπορώ και ελπίζω να πάνε κάλυτερα τώρα στη νέα διοργάνωση. Υπάρχει ταλέντο και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες".

ηγγγηγηξξ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: