Αργούνε οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής, ωστόσο μέχρι τότε ο Σωφρόνης Αυγουστή θα συνεχίσει την δουλειά.
Η Εθνική μας με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, δείχνει σημάδια βελτίωσης και παρουσιάζεται πολύ καλύτερη, ανταγωνιστική και με σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο.
Το σκορ (4-1) στη Ρουμανία, δεν είναι ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα, μιας και οι διεθνείς είχαν πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχαν τις ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ, σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης.
Μετά το παιχνίδι με τη Λιθουανία, ο Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε πως όταν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν συλλογικές υποχρεώσεις, παρακολουθεί ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζει όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση τους (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
Κάτι τέτοιο θα συνεχίσει να κάνει και τους επόμενους μήνες, μέχρι και τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου. Με όποιο τρόπο μπορεί θα δουλεύει ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος ο ίδιος, στις νέες προκλήσεις που έρχονται!
Δείτε την εκπομπή Super Monday με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: