"Διαχρονικά η ΚΟΠ στήριζε τη κυπριακή διαιτησία"

"Διαχρονικά η ΚΟΠ στήριζε τη κυπριακή διαιτησία"

Ο εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νίκ Νικολάου και εκπρόσωπος της Ομόνοιας στην Ομοσπονδία έδωσε το παρών του στην συνάντηση των Διαιτητών - Προέδρων Σωματείων.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μεταφέρει την αρχική του τοποθέτηση αλλά και τι ανέφερε στο τέλος της βραδιάς μπροστά στους Προέδρους και διαιτητές.

Η θέση της ΚΟΠ...

"Θεωρώ ότι είναι μια καλή κίνηση και βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων. Σαν ΚΟΠ υποστηρίζουμε τη διαιτησία και έμπρακτα. Η διαιτησία καλώς η κακώς απασχολεί. Είναι στο επίκεντρο λόγω λαθών. Κάποιοι θα πουν δεν έχουν αναδειχθεί νέοι διαιτητές. Μαζί πρέπει να βρούμε τους τρόπους ώστε σε 2-3 χρονιά να έχουμε μια καλή ομάδα διαιτητών για Α και Β κατηγορία. Θα στηρίξουμε την κυπριακή διαιτησία που να ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις των σωματείων. Εμπιστευόμαστε τους κυπρίους διαιτητές και θα δουλέψουμε μαζί με τα σωματεία και το σύνδεσμο.

Η τοποθέτηση προς το τέλος της συνάντησης...

"Το συμπέρασμα σήμερα είναι πως πρέπει να μεγαλώσει η ομάδα των διαιτητών για να μην πέφτει η πίεση πάνω σε λίγους. Πρέπει να ανέβουν οι νεότεροι. Και πρέπει να είναι πιο καλές οι σχέσεις μεταξύ ρεφ και σωματείων.Το πρώτο βήμα έγινε σήμερα."