"Έχουμε έμπειρους παίχτες, δεν στέκει κανένα επιχείρημα τύπου είναι άπειροι ή ότι δεν παίζουν"

"Έχουμε έμπειρους παίχτες, δεν στέκει κανένα επιχείρημα τύπου είναι άπειροι ή ότι δεν παίζουν"

Καλεσμένος του Πάνου Λάρκου στη σημερινή εκπομπή (14/9) της Digital TV "Στην Κερκίδα", ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - προπονητής, Τάκης Αντωνίου που σχολίασε τον διασυρμό της Εθνικής μας από την Ισπανία αλλά και το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Απόλλων.

Εδώ όσα είπε:

Αρχικά είπε: "Η άποψή μου συνάδει με την άποψη όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Η εμφάνιση της Εθνικής μας ήταν απογοητευτική, είναι ο τρόπος που μας προβλημάτισε. Παρουσιάζεται διψασμένη η Ισπανία με εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μας προβλημάτισε η εικόνα και η φοβία, δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη".

Αν υπάρχει έλλειψη πίστης στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας: "Δεν ξέρω από που πηγάζει ούτε μπορώ να το πω αυτό. Πρέπει να εμπνεύσουν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο με τα λόγια αλλά να φανεί και στο παιχνίδι. Έχουμε έμπειρους παίχτες, δεν στέκει κανένα επιχείρημα τύπου είναι άπειροι ή ότι δεν παίζουν. Πρέπει να τους δείξουν εμπιστοσύνη αλλά και οι ίδιοι να πιστέψουν στους αυτούς τους".

Για τις δηλώσεις του Πιέρου Σωτηρίου: "Διαχρονικά όταν μια ομάδα χάσει με 5-0 είναι μέσα στα πλαίσια της διαφοράς της δυναμικότητας. Μέχρι και 5 γκολ είναι ανεκτό ακόμα και στην Premier League, από το 6 και μετά είναι διάλυση. Προηγήθηκε και το 7-0 με τη Γεωργία, δεν ενοχλεί το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα μας. Έχουμε πολλές ακαδημίες στην Κύπρο και είναι καλές για αυτό βγάζουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Να εμπιστευόμαστε περισσότερο τους παίχτες μας γιατί ζυμώνονται σε ένα καλό πρωτάθλημα με καλούς ξένους, πρέπει να τους καθοδηγούμε με εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί παίχτες που παίζουν και δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι δεν παίζουν, δεν τους καθοδηγούμε με αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Αν πρέπει να εφαρμοστεί υποχρεωτικός αριθμός συμμετοχή Κύπριων: "Δεν τίθεται θέμα για υποχρέωση αριθμό συμμετοχής, αν δεν είμαι καλός θα βελτιωθώ με την υποχρέωση; Αυτοί που είναι καλοί και παίρνουν κλήση πρέπει να διαχειριστούν με ανάλογο τρόπο. Πότε είχαμε 4 κυνηγούς ισάξιους (Κακουλλής, Πίττας, Τζιωνής, Πιέρος); ".

Εδώ η εκπομπή:

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" φέρνει κοντά σας η Ελληνική Τράπεζα

k