Επέλεξαν ματς οι... κιτρινισμένοι/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Close
Επέλεξαν ματς οι... κιτρινισμένοι/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Κορμακίτης Γιάννης Κυρμιζή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΜΕΑΠ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Ιάκωβος Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ελπίδα Αστρομερίτη.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Κωνσταντίνος Αυλωνίτης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Ευστάθιος Πατσαλίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Εληά Λυθροδόντα.

*Ο προπονητής της Πέγειας Γιάννης Χριστοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Εληά Λυθροδόντα.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου Νικόλας Χαναππάς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΕΝΑΔ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλειος Εφραίμ Μάντζης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Puncheon Jason θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την ΑΕΛ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Michael Felgate θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας.