Χορηγία ‎€120.000/Ποιοι θα δικαιούνται και ποιοι όχι

Close
Χορηγία  ‎€120.000/Ποιοι θα δικαιούνται και ποιοι όχι

Το σεβαστό ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ ετοιμάζεται να μοιράσει η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προς τις Ακαδημίες. Ο στόχος της ΚΟΠ είναι βοηθήσει οικονομικά τις Ακαδημίες έτσι ώστε να επωφεληθούν οι μικροί ποδοσφαιριστές ως προς την εκπαίδευση τους.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Όπως ανέφερε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Σάββας Κωνσταντίνου οι Ακαδημίες που θα συμμετέχουν έστω και με μια ομάδα σε άλλη Ομοσπονδία πέραν της ΚΟΠ τότε δεν θα πάρουν μέρος του χρηματικού ποσού.

Το ποσό θα διαμοιραστεί ΜΟΝΟ στις Ακαδημίες που θα συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Επιπλέον, από φέτος θα επιχορηγεί όλες τις Ακαδημίες που θα συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots, ούτως ώστε να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν περεταίρω προς όφελος της εκπαίδευσης των παιδιών.

Δικαίωμα στην επιχορήγηση θα έχουν οι Ακαδημίες που συμμετέχουν μόνο στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ. Ακαδημία που θα συμμετέχει έστω και μια ομάδα, σε οποιαδήποτε πρωταθλήματα εκτός ΚΟΠ, δεν θα επωφελείται της χορηγίας. Το ποσό της χορηγίας που θα διαμοιραστεί στις Ακαδημίες αναλόγως της συμμετοχής τους στη διοργάνωση θα ξεπεράσει τις 120.000 ευρώ.