(ΚΟΠ-προσλήψεις προπονητών)/Αλαλούμ και διαφωνίες!

(ΚΟΠ-προσλήψεις προπονητών)/Αλαλούμ και διαφωνίες!

Προκύπτει ζήτημα με τις προσλήψεις των προπονητών στις Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Έντονη συζήτηση, διαφωνίες και... αλαλούμ σχετικά με τον τρόπο των αποφάσεων.

Το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Κωνσταντίνου Μακρίδη για την Εθνική Ελπίδων Κ21 και σύντομα είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσουν και οι άλλες για τις υπόλοιπες ηλικίες.

Πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναφέρουν πως το θέμα για τον προπονητή στην Κ21, έφερε μέσω επικοινωνίας με τα μέλη της εκτελεστικής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (!) ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας, το πρωί της Παρασκευής. Παρουσιάστηκε ως επείγον για να κλείσει άμεσα γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις της συγκεκριμένης Εθνικής.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Μιχάλης Πεκρής εξέφρασε διαφωνία για την διαδικασία. Σημειώνεται ότι μερικά 24ώρα πριν ο κύριος Πεκρής είχε ενημερώσει πως σχετικά με τις προσλήψεις θα παρουσίαζε στα μέλη της εκτελεστικής (προφανώς σε συνεργασία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος κατέχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μικρών Εθνικών Ομάδων) πιθανούς υποψήφιους έπειτα από την έρευνα η οποία είχε προηγηθεί.

Επί της ουσίας πέραν από τον κύριο Πεκρή υπήρχαν ενστάσεις και από άλλα μέλη όμως το θέμα με την πρόσληψη Μακρίδη προχώρησε. Ωστόσο προγραμματίζεται εκ νέου συζήτηση για την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη όπου θα γίνει ξεκαθάρισμα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται και φαίνεται πως η σημερινή εξέλιξη ίσως φέρει ανατροπές για τις υπόλοιπες προσλήψεις.

Η κατάσταση πάντως προκαλεί τεράστιο προβληματισμό τόσα στα μέλη της εκτελεστικής όσο και στις ομάδες που εκπροσωπούν αφού ήδη υπάρχουν αντιδράσεις με πολλά... βέλη να κατευθύνονται στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα ο οποίος επιλέγει συγκεκριμένους τρόπους για να περάσει αποφάσεις.

σσσσ

kerkida.net team