Με το βλέμμα στην Κύπρο ο Βούτσινιτς/"Συγκέντρωση, ενέργεια και... ιδρώτας"

Με το βλέμμα στην Κύπρο ο Βούτσινιτς/"Συγκέντρωση, ενέργεια και... ιδρώτας"

Ένταση, συγκέντρωση και ομαδικό πνεύμα ζήτησε από τους παίκτες του ο Μίρκο Βούτσινιτς. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Μαυροβουνίου στη διάσκεψη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα με την Εθνική μας (21:45 live kerkida.net)  Η Bet on Alfa δίπλα στο Kerkida και την Εθνική μας

«Πρέπει να τρέχουμε, να παλεύουμε και να καλύπτουμε τον συμπαίκτη μας. Μόνο έτσι μπορούμε να περιμένουμε κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βούτσινιτς.

Ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός και νυν τεχνικός του Μαυροβουνίου στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να υπάρχει συνοχή και μαχητικότητα από το πρώτο λεπτό. «Χρειαζόμαστε ενότητα, πρέπει να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε. Αν δεν είναι δύσκολο, τότε θα είναι δύσκολο», ανέφερε με νόημα.
Ο Βούτσινιτς δεν θέλησε να μπει σε συζήτηση για τον αριθμό των βαθμών που θα ήταν ικανοποιητικός από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς όπως υπογράμμισε, το μυαλό όλων βρίσκεται αποκλειστικά στην Κύπρο.
«Δεν έχω σκεφτεί πόσους βαθμούς θα μας ικανοποιούσαν από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στην Κύπρο και μετά θα δούμε».

Ο τεχνικός του Μαυροβουνίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας, σημειώνοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, πλην του Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς.

«Δουλέψαμε καλά, είμαστε υγιείς, εκτός από τον Χακσαμπάνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μας λείψει πολύ. Από τότε που επέστρεψε στην εθνική ήταν πολύ καλός και η απουσία του θα είναι αισθητή», δήλωσε.

Αναφορά έγινε και στον Βασίλιε Αντζίτς, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά το διάστημα παρουσίας του στη Σασουόλο.
«Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του Αντζίτς. Είναι εδώ επειδή βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αγωνίζεται. Μαζί μας είναι, όπως και ο Σάβιτς, ο Γιόβετιτς και ο Οσμάιτς, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε καλή φόρμα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες, το σημαντικό είναι η ομάδα», είπε ο Βούτσινιτς.

«Πολλά εξαρτώνται από εμάς. Μας περιμένουν τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες και καθοριστική σημασία έχουν η μεγάλη συγκέντρωση και η ενέργεια. Ξεκινώντας από τον αγώνα με την Κύπρο, η οποία παίζει καλά και το απέδειξε απέναντι στη Σλοβενία, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και παρ’ όλα αυτά απέσπασε την ισοπαλία», κατέληξε ο Μίρκο Βούτσινιτς.