ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ/"Μεγάλη πρόκληση-Στόχος η νίκη" (φώτος)

Close
ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ/"Μεγάλη πρόκληση-Στόχος η νίκη" (φώτος)

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι με το Καζακστάν, εξέφρασε στη διάσκεψη Τύπου ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Το kerkida.net σας μετέφερε ζωντανά τις δηλώσεις:

"Έχουν παίξει όλοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτό που μετρά πλέον είναι οι χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας που θα δείξει κάθε ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας ο αγώνας εδώ, σε αυτό το γήπεδο που είναι δύσκολο να παίξεις. Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλή Εθνική, κάναμε καλή προετοιμασία και στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος και περιμένω διαφορετικό ματς σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και περιμένω να είναι έτοιμοι'.

Ερώτηση/Πρώτη φορά θα παίξει η Εθνική εδώ, μόνο το ΑΠΟΕΛ έχει αγωνιστεί στην "Αστάνα Αρένα" τρεις φορές και έχασε και τις τρεις: 

"Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το στατιστικό. Να αλλάξουμε την ιστορία, είναι σημαντικό να το ξέρουμε. Ωστόσο δεν είναι σημαντικό για το αυριανό ματς και δεν καθορίζει τίποτα. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Ερώτηση/Για το μέλλον του στην Εθνική, υπό το πρίσμα ότι είναι σημαντικό το ματς στην "Αστάνα Αρένα"...

"Οποιαδήποτε άλλη σκέψη εκτός από το αυριανό παιχνίδι δεν με απασχολεί. Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι συγκεντρωμένος για τον αγώνα με το Καζακστάν. 

Για το πώς θα βελτιώσω την ομάδα μου, είδαμε νέους παίκτες να μπαίνουν στην ομάδα. Δημιουργήσαμε συναγωνισμό για το ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι. Δεν είναι τόσο σημαντική τη δεδομένη στιγμή η καριέρα μου. Η καριέρα μου θα πάει καλά, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Εθνική ομάδα".

Eρώτηση/Πριν 15 μέρες χιόνιζε στην Αστάνα, τώρα είναι καλύτερος ο καιρός. Πώς επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες; Πώς προτιμάτε να παίξετε, με ανοικτή ή κλειστή οροφή του γηπέδου;

"Η οροφή, το τερέν, το χιόνι και γενικότερα οι καιρικές συνθήκες είναι κάποιοι παράγοντες οι οποίοι είναι καλό να τους γνωρίζουμε αλλά δεν επηρεάζουν και πολύ. Πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις συνθήκες. Δεν συνηθίζω να ψάχνω άλλοθι για θέματα εξωαγωνιστικά θέματα, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες και το γήπεδο".

CTL Eurocollege Υπερήφανος Χορηγός αποστολής της Εθνικής Κύπρου στο Καζακστάν.

cyp