Ο Γ.ΚΟΥΜΑΣ απάντησε για την αύξηση ομάδων: "15/17 μέλη ήταν σύμφωνα"

Close
Ο Γ.ΚΟΥΜΑΣ απάντησε για την αύξηση ομάδων: "15/17 μέλη ήταν σύμφωνα"

Στις τελευταίες τοποθετήσεις του Γιώργου Κούμα που δημοσιεύθηκαν από την ΚΟΠ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απαντά και στο ερώτημα για αύξηση των ομάδων και στο που εξυπηρετεί.

-Τι εξυπηρετεί η αύξηση των ομάδων από την στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα; (Super Sport fm 104.0, www.sport-fm.com.cy και εφημερίδα SPORTDAY)

"Όσον αφορά την αύξηση των ομάδων, υπήρξε αίτημα από δώδεκα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ, σε σύνολο δεκαεπτά μελών, όπως λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας αλλά και του γεγονότος ότι δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα, αφού έλαβαν υπόψιν τους και τις βαθμολογίες την μέρα διακοπής των πρωταθλημάτων, να γίνει αναδιάρθρωση στον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων. Με την εισήγηση αυτή συμφωνούσαν και τα 15 από τα 16 σωματεία της Β’ κατηγορίας. Τα 15 από τα 17 μέλη της Γενικής Συνέλευσης ήταν σύμφωνα με αυτή την αναδιάρθρωση, κρίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό  θα αδικούνταν λιγότερα Σωματεία. Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε αυτή την απόφαση σχεδόν ομόφωνα αφού την ψήφισαν 18 από τα 20 μέλη του. Προσπαθήσαμε να πάρουμε εκείνες τις αποφάσεις που θα μείωναν τα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον αριθμό των Σωματείων που ενδεχομένως να αδικούνταν από τις οποιεσδήποτε αποφάσεις".

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!