Γράφει ο Ανδρέας Ροκόπος/ Δεν είναι μόνο οι 7 βαθμοί που μας κάνουν περήφανους για την Εθνική Κύπρου που παρουσιάζει ο Άκης Μάντζιος.
Βγαίνει προς τα έξω το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει αλλά και το πάθος για τη νίκη. Σε αυτό τον Όμιλο η Εθνική μας έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο κυρίως στα ματς με τη Λετονία ενώ κόντρα στην Αρμενία ήταν αποτελεσματική και κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα του 2-0. Η ομάδα δεν τα παρατάει κι αυτό φάνηκε από την ανατροπή με τους Λετονούς. Ήταν μεγάλο το σοκ να προηγούνται οι Λετονοί κόντρα στη ροή του αγώνα... όμως οι διεθνείς μας με τον χρόνο και τη ψυχολογία εναντίον τους έβγαλαν χαρακτήρα και κατάφεραν να το γυρίσουν.
Ο Άκης Μάντζιος από τον πάγκο έδειξε με τις παρεμβάσεις του στο παιχνίδι να ξέρει πως να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και το σημαντικό είναι πως κάνει το ροτέισον του χρησιμοποιώντας τους παίκτες που έχει διαθέσιμους αποτελεσματικά.
Έχει κτιστεί μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και φαίνεται πως μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδό μας στην Β΄Κατηγορία του Nations League. Οι διεθνείς πλέον ανυπομονούν για τις κλήσεις, δεν το βλέπουν σαν αγγαρεία κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ακόμα περισσότερο τώρα που κέρδισαν με την αξία τους το κίνητρο της ανόδου. Ραντεβού λοιπόν τον Νοέμβριο με Αρμενία (εκτός) και Μαυροβούνιο (εντός) για τον μεγάλο στόχο!