ΣΙΜΟΝ: "Ποτέ δεν μιλάω για διαιτητές αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν απίστευτο..."

Close
ΣΙΜΟΝ: "Ποτέ δεν μιλάω για διαιτητές αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν απίστευτο..."

Οι δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν στο ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα...

-Περιμένατε ότι το σκορ θα έφτανε τόσο ψηλά; "Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των γκολ, είναι το πόσο εύκολα τα δεχθήκαμε. Τα δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά και όταν το κάνεις αυτό μερικές φορές δέχεσαι γκολ. Χάσαμε 5-0 από την Ρωσία και το αξίζαμε, σήμερα το 6-1 δεν μας άξιζε. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να μην δέχεσαι εύκολα γκολ και σήμερα ήταν ακραίο για εμάς αυτό το κομμάτι, πολύ ακραίο. Δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι να δεχθήκαμε τόσο εύκολα γκολ, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλό για εμάς".

-Αρχίσαμε καλά αλλά δεχθήκαμε μαζεμένα γκολ. Πως μπορεί να βελτιωθεί αυτό; "Ποτέ δεν φταίμε κανένα. Ο Νεόφυτος έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Ο Κύπρος έκανε καλό παιχνίδι και ο Γουίλερ ήταν πολύ καλός. Δεν έχω παράπονο από κανένα. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να δέχεσαι τόσο εύκολα τέρματα, το ξέρουμε. Είναι ένα παράξενο συναίσθημα γιατί η Κύπρος προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο μέσα στο Βέλγιο και μερικές φορές υπάρχει τίμημα".

-Ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση τόσων νεαρών; "Όχι πιστεύω ότι στα πρώτα 30 λεπτά δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι. Ποτέ δεν μιλάω για διαιτητές αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν απίστευτο... Με τη Ρωσία καθαρό οφσάιντ, για τη Σκωτία δεν θέλω να μιλήσω κανένας δεν ξέρει πως θα μπορούσε να τελειώσει. Και το πρώτο γκολ του Βελγίου με καθαρό χέρι, το είδα στο βίντεο. Όταν δέχεσαι έξι γκολ καλύτερα να μην μιλάς για την διαιτησία αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα".

-Είσαστε ευχαριστημένος από τον απολογισμό; "Ακόμα δεν μας αξίζει να προκριθούμε... Όμως αν αναλύσεις την πρόκριση της ομάδας βλέπεις του νέους παίκτες που έρχονται, βλέπουμε ότι παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι με Σκωτία και είχαμε καλές στιγμές με το Βέλγιο. Οι παίκτες κάνουν μεγάλα βήματα, όπως και η ομάδα. Πιστεύω ότι είδαμε μια καλή ομάδα σήμερα αλλά με μια βαριά ήττα".

-Σίγουρα θα ήταν ένα κίνητρο για το μέλλον η 3η θέση... "Το θέμα δεν είναι μόνο να τερματίσουμε τρίτοι. Θέλω ο κόσμος που βλέπει την Εθνική, να βλέπει πρόοδο. Να βλέπει ότι οι παίκτες ατομικά και ομαδικά γίνονται καλύτεροι και παίζουν πιο επιθετικά. Κληρωθήκαμε σε ένα όμιλο με Βέλγιο και Ρωσία, δυο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήμασταν ένα... εκατοστό από την τρίτη θέση. Κάναμε δυο εξαιρετικά παιχνίδια με τη Σκωτία, αξίζαμε κάτι περισσότερο. Έχουμε μια καλή εθνική που προοδεύει, έχουμε καλούς συνεργάτες και καλούς ανθρώπους στα αποδυτήρια και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

-Θα συνεχίσετε στην Εθνική; "Ελπίζω ότι θα συνεχίσω. Έχουμε μια καλή συνεργασία, νιώθω καλά. Θα καθίσουμε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να συζητήσουμε. Όλοι θέλουμε το καλύτερο της Κύπρου, είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για όλους μας. Ότι γίνει, θα είναι αποδεκτό".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ετεξν564τβ5ρβω4ε