Οι αποφάσεις για τους... κιτρινισμένους

Close
Οι αποφάσεις για τους... κιτρινισμένους

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πήραν οι ομάδες σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών.

Αναλυτικά:

*Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου Δανιήλ Παρούτης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Ανδρέας Χαπέσιης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπιών Παναγιώτης Παπαπερικλέους θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Αλέξανδρος Θεοχάρους θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Στέλιος Δημητρίου και Ολιβέιρα Ντανίλο θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Ανδρέας Βασιλείου θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Βασίλης Κουρτίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη DELMIRO EVORA NASCIMENTO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας IGORS TARASOVS θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ANDRIJA MAJDEVAC θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ορμήδειας GRINOOD JULIO DA COSTA θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Χαράλαμπος Ευριπίδου θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου RUBEN ABRAAO FERNANDES CORREIA θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Στέφανος Βώλος θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.