"Έφτασαν προτάσεις για τον Πίττα- Κάποιοι σύλλογοι είπαν ότι θα επιστρέψουν"

"Έφτασαν προτάσεις για τον Πίττα- Κάποιοι σύλλογοι είπαν ότι θα επιστρέψουν"

Ο Ιωάννης Πίττας συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα πάνω του, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Σουηδία.

enter

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της ΑΙΚ κόντρα στην Χάλμσταντ με 2-1 και έφθασε τα 12 γκολ εντός του 2024 (9+3 στο κύπελλο).

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της Σουηδικής ομάδας, Thomas Berntsen, αποκάλυψε πως έφτασαν διάφορες προτάσεις για τον Πίττα. H μία εξ αυτών, ως γνωστό είναι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Τα ρεπορτάζ στην Σουηδία αναφέρουν πως η ΑΙΚ ζητά κοντά στα 2-2.5 εκ. ευρώ για τον 28χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά:

"Υπήρξαν προσφορές για τον Πίττα στις οποίες απαντήσαμε αρνητικά, δεν ήταν καθόλου κοντά σε αυτό που θέλουμε. Αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω ονόματα συλλόγων.

Αυτό που έχουμε πει είναι ότι αν πρόκειται να πουλήσουμε τον Πίττα, θα πρέπει να έχουμε ένα πολύ καλό ποσό. Ένα ποσό που είναι καλό για την ΑΙΚ και αρκετά καλό ώστε να μπορούμε να φέρουμε τον αντικαταστάτη του.

Υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται, αλλά όπως είπα απαντήσαμε αρνητικά στις προτάσεις που ήρθαν. Κάποιοι σύλλογοι είπαν ότι θα επιστρέψουν, θα δούμε.

Δεν είναι επίσης αδύνατο να του επεκτείνουμε το συμβόλαιο. Έχουμε πολύ καλό διάλογο με αυτόν και τον ατζέντη του.

Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση στην ΑΙΚ που να του προσφέρουμε επέκταση του συμβολαίου του, πρέπει πρώτα να πουλήσουμε κάποιον. Αλλά αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να προσφέρουμε επέκταση και βελτιωμένο συμβόλαιο" λέει ο Berntsen.

"Μου αρέσει να βάζω γκολ. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον" είπε ανάμεσα σε άλλα ο Πίττας.

Φώτης Μιλτιάδους