Κεκλεισμένων σε Σαλαμίνα

Κεκλεισμένων σε Σαλαμίνα

Χωρίς φιλάθλους για ένα αγώνα η Σαλαμίνα λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της στο ματς με την ΑΕΚ.

Απόφαση: Για τις παραπομπές από (β) μέχρι (ζ) επιβάλλεται στη Νέα Σαλαμίνα η ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/21.12.2022 (16η Αγωνιστική).

Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου:
(α) για χρήση λέιζερ  από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο την αντίπαλη κερκίδα και τον διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο και τον βοηθό διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(γ) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς τους διαιτητές του αγώνα κατά την λήξη του α΄ ημιχρόνου και προς τους ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(δ) για επεισόδια που προκάλεσα οπαδοί της ομάδας κατά την διακοπή του α΄ ημιχρόνου (προκάλεσαν ένταση στις κερκίδες, έσπρωχναν και ύβριζαν και προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν στα θεωρεία γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση των επιτηρητών) και για επεισόδια που προκάλεσαν μετά τη λήξη του αγώνα (εξαγριωμένοι ύβριζαν και έφτυναν προς τους διαιτητές και άλλα πρόσωπα και έριξαν προς το μέρος τον διαιτητών πυρσό καθώς επίσης μπήκαν στα θεωρεία που βρίσκονταν δημοσιογράφοι τους οποίους ύβριζαν και κατέστρεψαν εξοπλισμό του καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα τηλεοπτικά), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.  
(ε) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(στ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα στο 81 λεπτό, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(ζ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα (έσπασαν υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου που οδηγεί στα δημοσιογραφικά θεωρεία), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.