Εθνική Ελπίδων: Στην τελική ευθεία ενόψει Γεωργίας

Εθνική Ελπίδων: Στην τελική ευθεία ενόψει Γεωργίας

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Γεωργία στις 15 Ιουνίου.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

«Θέλουμε να είμαστε απαιτητικοί και διεκδικητικοί σε κάθε παιχνίδι. Η Γεωργία είναι μια αρκετά καλή ομάδα που θα λάβει μέρος σε τελική φάση και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο δυνατοί», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Το φιλικό της 15ης Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Τυφλίδα (18:00 ώρα Κύπρου) και θα είναι το τελευταίο της Γεωργίας ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Η Γεωργία είναι συνδιοργανώτρια της τελικής φάσης με τη Ρουμανία και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη στις 21 Ιουνίου.

Η προσεχής αντίπαλος μας συμμετέχει στον πρώτο όμιλο και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Πορτογαλία, την οποία είχαμε αντιμετωπίσει δύο φορές στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.