ΚΟΥΜΑΣ για κεκλεισμένων και... σινεμά / ΔΗΛΩΣΗ (Βίντεο)

Close
ΚΟΥΜΑΣ για κεκλεισμένων και... σινεμά / ΔΗΛΩΣΗ (Βίντεο)

Στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας απάντησε και στις ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας για το ότι επιτρέπεται για τον κόσμο να πάει σινεμά αλλά απαγορεύεται να πάει γήπεδο, ο κ. Κούμας ανέφερε:

"Θα μπορούσαν κάποια μέτρα να ήταν καλύτερα όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Όταν βλέπουμε την κατάσταση τις τελευταίες ημέρες δεν έχουμε επιλογή. Αν στο ΓΣΠ έχουμε 4 χιλιάδεςφιλάθλους, να μην είναι το 30% που συμφωνήσαμε με το Υπουργείο, αλλά 20% ή και το 15%, είναι πιο ακίνδυνο παρά να έχει 100 άτομα σε ένα χώρο όπως ο κινηματογράφος. Αλλά είναι απόφαση της κυβέρνησης, την σεβόμαστε. Ελπίζουμε ότι θα τελειώσει γρήγορα αυτή η αυξητική τάση και θα μπορέσουν οι φιλάθλοι να επανέλθουν στα γήπεδα. Θα έχουμε συνάντηση με τον Υπουργό, σεβόμαστε τις αποφάσεις του κράτους, πάνω απ' όλα η υγεία αλλά θα κάνουμε τις δικές μας εισηγήσεις". 

Δείτε βίντεο με ολοκληρωμένες τις τοποθετήσεις του