Mέσα στους... ΤΡΕΙΣ ο Κωστή!

Mέσα στους... ΤΡΕΙΣ ο Κωστή!

Μπορεί για δικούς του λόγους συγκεκριμένο ΜΜΕ στην Ελλάδα να επιχειρεί να μειώσει την αξία του Γιάννη Κωστή κρίνοντας τον ακατάλληλο αλλά καθόλου έτσι δεν είναι τα πράγματα σχετικά με την προοπτική του 20χρονου συμπατριώτη μας.

Οι πληροφορίες μας από έγκυρο αθλητικό συντάκτη που ασχολείται με θέματα του Ολυμπιακού αναφέρουν πως οι πιθανότητες παραμονής του Κωστή στον "Θρύλο" είναι μεγάλες. Ήδη υπάρχει και η πρώτη ισχυρή ένδειξη.

Οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν στην πρώτη ομάδα εννέα νεαρούς από τους οποίους ήδη οι έξι έχουν αποχωρήσει. Ανάμεσα στους ΤΡΕΙΣ που παραμένουν στις προπονήσεις είναι ο Γιάννης ο οποίος δείχνει να έχει την προοπτική να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας. Ο νεαρός δουλεύει σκληρά έτσι ώστε αν τα καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

δδδδδ