ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΠ για τα κρούσματα στη Σαλαμίνα

Close
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΠ για τα κρούσματα στη Σαλαμίνα

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ το βράδυ, μετά τον εντοπισμό δέκα κρουσμάτων στη Νέα Σαλαμίνα:

Σε σχέση με τα κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα, η ΚΟΠ εκφράζει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση σε όσους έχουν εντοπιστεί θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας,  στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, όπου βρέθηκαν τα κρούσματα, εντός των επόμενων επτά ημερών, θα πρέπει να διεξαχθούν επαναληπτικές εξετάσεις σε όσους δεν εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό COVID-19. Σε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και οι προπονήσεις θα πρέπει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Με την πάροδο των επτά ημερών, θα πρέπει να υποβληθούν σε επαναληπτικό τεστ.

Με κάθε τρόπο, θα πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών και των υπολοίπων εμπλεκομένων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συνέχιση των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση προς τις διοικήσεις των σωματείων μας και ιδιαίτερα προς τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες μας, να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων.