Οι κινήσεις Κωστένογλου λένε πολλά…

Close
Οι κινήσεις Κωστένογλου λένε πολλά…

Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ο Νίκος Κωστένογλου ως ο νέος προπονητής της Εθνικής μας αρκετοί είδαν με δυσπιστία την κίνηση αυτή. Ο Ελλαδίτης τεχνικός όμως δείχνει από την πρώτη μέρα που έχει πατήσει το πόδι του στην Κύπρο ότι δεν έχει έρθει για τουρισμό.

Κάθε άλλο. Έχει έρθει για να δουλέψει σκληρά και να πετύχει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη αρχίσει να αξιολογεί καταστάσεις. Να βλέπει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί του πρωταθλήματος και να έχει επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.

Καθημερινά ρωτά και ενημερώνεται για τα πάντα. Ξέρει ήδη όλους τους Κύπριους και η κίνηση του χθες στο Δασάκι δεν ήταν τυχαία. Ο Κωστένογλου κράτησε μετά το ματς τον Μάριο Ηλία για ένα πεντάλεπτο στον πάγκο του γηπέδου και είχε μία συζήτηση αναλύοντας του τα λάθη του στο ματς και δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα είναι δίπλα του. Θέλει να βοηθήσει όλους τους παίκτες και κυρίως θέλει να τους κερδίσει για να πάρει το 100%.

Ο Κωστένογλου επισκέφθηκε σήμερα και την προπόνηση της Ανόρθωσης και συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και ποδοσφαιριστές πιθανόν. 

Οι κινήσεις του δείχνουν ότι θέλει να μάθει, να δουλέψει και να πετύχει. Αν θα τα καταφέρει είναι μία άλλη ιστορία. 

Πάνος Λάρκος