Σχολή Προπονητών ΚΟΠ: Ολοκληρώθηκε η Β' φάση

Close
Σχολή Προπονητών ΚΟΠ: Ολοκληρώθηκε η Β' φάση

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για τα σεμινάρια προπονητικής που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες...

Με την επαναλειτουργία της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ με φυσική παρουσία των προπονητών, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Β΄φάσης των Σχολών για τα προπονητικά διπλώματα UEFA A' και UEFA B'. 

Τα μαθήματα για το UEFA B' έγιναν από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουλίου και τα μαθήματα για το UEFA Α' από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου. 

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο σεμινάρια ήταν προγραμματισμένα νωρίτερα αλλά είχαν ανασταλεί λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί λόγω της πανδημίας.

Το Τεχνικό Τμήμα της ΚΟΠ εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία της Σχολής με τη φυσική παρουσία των προπονητών, αλλά και για την πρόοδο που έχουν επιτύχει οι προπονητές στην εκπαίδευση τους.

Τα μαθήματα και των δύο σχολών επικεντρώθηκαν κυρίως στην πρακτική εξάσκηση των υποψηφίων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην όλη διαδικασία.

Με την ευκαιρία η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Ομόνοιας Λευκωσίας, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάφου και ΑΕΚ Λάρνακας που διέθεσαν ομάδες τους, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις τους για το πρακτικό μέρος των σεμιναρίων.