Τίμησε την ΚΟΠ

Close
Τίμησε την ΚΟΠ

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού για το Στρατιωτικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Κώστας Χρυσηλίου τίμησε την ΚΟΠ για την συνεργασία της και τη βοήθεια της για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Πριν από τις απονομές στις διαγωνιζόμενες ομάδες, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας απένειμε στον Υπουργό Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη και στον κ. Χρυσηλίου φανέλες της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ απηύθυνε χαιρετισμό πριν την έναρξη του τελικού.

Ο κ. Κούμας, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνεια που η ΚΟΠ συμμετείχε στη διοργάνωση του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος, μια πετυχημένη διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 16 ομάδες με 350 ποδοσφαιριστές.

Τόνισε πως η Ομοσπονδία, θα συνεχίσει να στηρίζει το Πρωτάθλημα στόχο την αναβάθμιση του ενώ, ανέφερε επίσης πως η Πρωταθλήτρια ομάδα του Στρατιωτικού, θα τιμηθεί στην ετήρια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ μαζί με τις υπόλοιπες Πρωταθλήτριες ομάδες των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί πως, προπονητής της μιας εκ των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στον τελικό, ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, στον οποίο ο κ. Κούμας έκανε ιδιαίτερη αναφορά