Ζήτησε 800,000 ευρώ για Πιέρο

Close
Ζήτησε 800,000 ευρώ για Πιέρο

Ως υπέρογκες κρίθηκαν οι απαιτήσεις της Αστάνα από πλευράς Άρη για την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. Οι "κιτρινόμαυροι" αποτάθηκαν στους Καζάκους με πρόταση δανεισμού για τον Κύπριο φορ αλλά η ομάδα του Καζακστάν ζήτησε ένα ποσό μεταξύ 800,000 - 1,000,000.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Gazzetta.gr

Ο Άρης ασχολήθηκε πολύ έντονα με την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου και η αλήθεια είναι ότι πίστεψε στο σενάριο απόκτησης του 27χρονου Κύπριου επιθετικού, αφού διαπίστωσε ότι στο μυαλό του τελευταίου βρίσκεται η σκέψη αποχώρησης από το Καζακστάν κι έβλεπε με θετική διάθεση το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη.

Μόνο που η Αστάνα αποδείχθηκε σκληρή διαπραγματεύτρια κι ευθύς εξαρχής αρνήθηκε κάθε συζήτηση περί δανεισμού του ποδοσφαιριστή. Δηλαδή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αποφάσισε να προχωρήσει στην υπέρβαση καλύπτοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη έως το καλοκαίρι του 2021 αλλά με την προοπτική option αγοράς (σε λογική τιμή και όχι στο ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δαπανήσει η Αστάνα για να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Κοπεγχάγη) το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Αστάνα απέρριψε το σενάριο του δανεισμού και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr διαπιστώθηκε ότι για να γίνει το deal, θα πρέπει να βγει από τα ταμεία της ΠΑΕ Άρης ένα ποσό μεταξύ 800.000 ευρώ κι ενός εκατομμυρίου. Εκεί έμεινε η υπόθεση του Πιέρου Σωτηρίου καθώς, λόγω των οικονομικών δεδομένων, ο Άρης αποτάθηκε στην περίπτωση του Μπαράλες.