Αήττητο στο θρόνο του το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Close
Αήττητο στο θρόνο του το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ   37-19 (18-5)

Επίδειξη δύναμης από την αρχή μέχρι και το τέλος έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σε ένα παιγνίδι που μπορούσε να μην κρίνεται ο τίτλος αλλά σίγουρα κρινόταν το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και το γόητρο. Οι παίκτες των πρωταθλητών απέδειξαν περίτρανα με την όλη τους αγωνιστική παρουσία γιατί είναι πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια.

Παίζοντας πολύ καλά κατάφεραν από νωρίς να πάρουν μία πολύ σημαντική διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με 18-5 στέλνοντας και τα δικά τους μηνύματα για την τροπή που θα ήθελαν να πάρει ο αγώνας.

Το Β μέρος ήταν πιο συναρπαστικό αφού οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου έκαναν πολλές αλλαγές αλλά έριξαν και στροφές δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να αντιδράσουν, δείχνοντας και αυτοί τις δικές τους δυνατότητες απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλο. Το επιμέρους 19-14 δείχνει και τον ανταγωνισμό στο γήπεδο το Β μέρος, αποτέλεσμα βέβαια που δεν επηρέασε το τελικό 37 -19 και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου από  την σπουδαία ομάδα του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου που μετράει κατακτήσεις ρεκόρ στο συγκεκριμένο άθλημα τα τελευταία χρόνια .

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    23-26  (8-14)

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια αφού οι παίκτες τους  για διαφορετικούς λόγους κυνήγησαν την νίκη μέχρι και το τέλος σε ένα αναπάντεχα συναρπαστικό και δυνατό παιγνίδι που τα είχε όλα.

Καλύτερο στο Α μέρος το Πανεπιστήμιο Κύπρου, κατάφερε να προηγηθεί με 8-14, σκορ το οποίο όπως διαφάνηκε  στο τέλος του έδωσε και την νίκη και αφού νωρίτερα και συγκεκριμένα στο Β μέρος οι παίκτες του πέρασαν δύσκολα από την μεγάλη αντίδραση των αντιπάλων του, αυτούς του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίοι αντιδρώντας με πολύ μεγάλο πάθος και δύναμη κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και στο σκορ του Β μέρους με 15-12, κάτι όμως δεν ήταν αρκετό αφού το τελικό 23-26 έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A    Πανεπιστημιακές ομάδες 
    Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Ισοπαλίες     Τέρματα     Βαθμοί
1.        ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    4    4    0    0    137-87    8
2.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    4    2    2    0    121-125    4
3.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    4    0    4    0    97-142    0

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.    ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
2.    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
3.    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ