"Διπλά" για Frederick και Ευρωπαϊκό

Close
"Διπλά" για Frederick και Ευρωπαϊκό

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΒΑΛΕ «ΦΩΤΙΑ»  ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΑΝΤΡΩΝ 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ  – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-6

Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας που διεξήχθη στο GC School στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος φούτσαλ, ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με νικήτρια την ομάδα του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου μετά από ένα συγκλονιστικό παιγνίδι.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς η ομάδα του Μάριου Γιαξή προηγήθηκε με δύο γκολ στο 9’ (2-0). Παρά την ψυχρολουσία, το Ευρωπαϊκό βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μείνει στον αγώνα και γι’ αυτό μέχρι το 23’ ισοφάρισε 2-2. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας απάντησε άμεσα πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα και έτσι έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 3-2.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή και φανέρωνε πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν φοβερός με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού, το Ευρωπαϊκό ήταν πιο ψύχραιμο, μετουσίωσε σε γκολ τις φάσεις που βρήκε και έτσι κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει με το… διπλό από το ανοιχτό του GC School, με 6-3.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με το Ευρωπαϊκό να βάζει «φωτιά» στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα, στις πρώτες δύο θέσεις βρίσκονται Frederick University και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (έχουν από εννέα βαθμούς με το Frederick University να προηγείται), ακολουθεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στους επτά. Στη 4η θέση είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τέσσερις βαθμούς, ενώ το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο είναι στη τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY   1-3

Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος η γηπεδούχος ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αλλά δεν έφτανε για να κερδίσει την δύναμη αλλά και την τεχνική κατάρτιση των φιλοξενουμένων πού πέρα από το δικό τους παιγνίδι είχαν... μάτια και αυτιά και στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής από το αποτέλεσμα του οποίου θα κρινόταν και η πρώτη θέση. 

Παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα οι παίκτες του Frederick University έκαναν το αυτονόητο για αυτούς φτάνοντας δίκαια σε μία ακόμη σπουδαία νίκη  απέναντι σε ένα αντίπαλο που είχε κατέβει με αξιώσεις για την μεγάλη έκπληξη.

Το στενό αλλά σημαντικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους τους έδωσε την ευκαιρία σε συνδυασμό με την ήττα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας σε ένα πρωτάθλημα που το ενδιαφέρον κτυπάει κόκκινο και θα παραμείνει ανταγωνιστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A    Πανεπιστημιακές ομάδες 
    Αγώνες    Νίκες     Ήττες     Ισοπαλίες     Τέρματα     Βαθμοί
1.        FREDERICK UNIVERSTITY    4    3    1    0    16-5    9
2.        ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    4    3    1    0    16-11    9
3.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ    4    2    1    1    10-10    7
4.        ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    4    1    2    1    11-13    4
5.        ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ    4    0    4    0    3-17    0

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ